18 november om 19.00 uur start de 2e stille online veiling van het Jane Goodall Instituut. Deze start wordt officieel geopend door Jane Goodall zelf, vanuit haar woonkamer in Engeland. Dr. Goodall vraagt ondersteuning van haar werk door mee te doen aan deze stille veiling. Op deze manier kun je daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van hoop voor mens, dier en het milieu. De opbrengsten van de veiling gaan naar haar werk en projecten in Ugenda, Congo, Senegal en Zuid-Afrika en voor ondersteuning aan haar onderzoeksprojecten in Gombe, Tanzania daar waar al meer dan 60 jaar baanbrekende inzichten worden opgedaan in de mens-die relatie.

Ik lever zelf ook een bijdrage aan dit evenement door mijn collier ‘Playing white moon’ te schenken ten behoeve van deze veiling.

Er is keus tussen een prachtige variëteit van unieke items. Tussen 18 November 19.00 uur t/m 24 November, 22.00 uur. Bied mee en maak tegelijkertijd een verschil!

Jane kondigt de auction aan via deze video: https://youtu.be/8Dy7h-ObSho

[https://janegoodall.at/silentauction2021/ Via de link op deze pagina kom je per 18 november terecht op de veilingssite. Deze is nu nog niet beschikbaar.
Het evenement zal worden gestreamd via de Facebook pagina: https://www.facebook.com/janegoodall.at.